Dag til dag levering

Bestil inden kl 14

14 dages returret

Også for virksomheder

Fri levering

Ved køb over 375,- inkl. moms

Blæk & Toner

tonervaelger

Blækpatroner

Fremhævet produkterHer finder du nemt og sikkert den blækpatron eller toner, som du mangler til din printer eller scanner.


Står du og skal udskrive et vigtigt dokument, men din printer mangler blæk eller lasertoner? Heldigvis har vi et bredt og kvalitetsbevidst sortiment, der indeholder anerkendte mærker såsom Epson, HP, Canon, Brother, NEC Phillips og Lexmark. Derudover forhandler vi nye, billige tonere fra det bæredygtige mærke Nordic Office - også kaldet NOA. NOA's tonere er kompatible og passer i laserprintere såsom HP, Brother og Canon. NOA opfylder alle kvalitetskrav, som du kan forvente af originale tonere - og netop derfor er NOA et godt alternativ til de originale tonere.


NOA-tonerne er et nyt varemærke, der er skabt af Nordic Office Alliance, som Redoffice er medlem af. Redoffice Konpaphar på nuværende tidspunkt et udvalg af 20 toner-varianter, hvoraf nogle af varianterne er svanemærket. NOA-tonerne er genanvendte, hvilket betyder, at tonerne genopfyldes. Ved at forny og genanvende disse sparres der på råvarer og dermed mindskes miljøbelastningen. En  Nordic Office toner bidrager derfor til et mere bæredygtigt samfund og er samtidig en billig toner, fordi den genanvendes. Samtlige af NOA's tonere testes i henhold til ISO-standarder for at sikre både udskriftskapacitet og udskriftskvalitet.


Her på siden finder du også tilbehør som eksempelvis tromler og farvebånd samt ruller.


Erhverv
Privat

På Konpap.dk forbedre vi din oplevelse ved hjælp af cookies.

Ved at bruge webshoppen, acceptere du automatisk cookies. Læs mere.