Gaming stole

Gaming stole

Til Prof-Gamer

Hos Redoffice Konpap går vi meget op i at du har den helt rigtige gamer stol. Vi går ikke ned på kvaliteten. Alle vores gamer stole har den helt rigtige komfort – så du som Prof-Gamer ikke sidder dårligt. I en gamer stol skal man kunne sidde afslappet og behageligt uden at overanstrenge sig.  En gamer stol er ikke bare en almindelig stol. En gamer stol skal vælges med omhu, da der er mange forskellige needs der skal opfyldes.


Gamer stol i stof & læder

Det er vigtigt at du som Prof-gamer har styr på om man er til stof eller PU-læder. De fleste gamer stole har en overflade med PU-læder, da de er nemmere at rengøre end stof, hvis man kommer til at spilde et eller andet. Det er smag og behag og op til den enkelte person om det skal være en gamer stol skal være betrækket med stof eller PU-læder. Det vigtigste er et du som Prof Gamer sidder behageligt og afslappet – så du kan koncentrere dig fuldt ud omkring gamet.


Fundamentets styrke

Gamer stolens fundament har stor betydning for dens styrke. Gamer stolene adskiller sig ofte i styrken af selve rammen og stellet. Materialet der ofte bliver brugt er aluminium og herunder er der mange forskellige styrker. Her skal man kigge på stolens maksimale vægt kapacitet, for nogen gamer stole kan maksimale vægt være på 100 kilo, imens andre kan klare op til 180 kilo. Så uanset om lille eller stor, så er der en gamer stol enhver.  

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

1