Garmin Dash Cam 55

Varenummer: 430.1921271

Kompakt og diskret GPS-aktiveret kørselskamera



  • Lille og diskret, når det er monteret på forruden

  • 3,7 megapixel kamera af høj kvalitet med 1440p videooptagelse, fungerer også i svag belysning

  • Advarsel om sammenstød og vognbaneskift1 samt advarsler om rødt lys-kameraer og fartkameraer i nærheden2

  • Livsvarige opdateringer til sikkerhedskamera medfølger

  • Kameraet er GPS-aktiveret med automatisk hændelsesregistrering (G-Sensor) og gemmer videooptagelser ved sammenstød for at vise, nøjagtigt hvor og hvornår hændelserne fandt sted

  • Stemmestyring3 giver dig mulighed for at starte/stoppe optagelsen, tage et stillbillede m.m., alt sammen via stemmekommandoer.

stk

Pris: 1.359,00 DKK

599,00 DKK

(748,75 DKK inkl moms)
Levering: 1-2 hverdage
På lager
Beskrivelse
Detaljer

Styr det med din stemme

Styr dit kørselskamera med stemmen, og hold hænderne på rattet. Sig "OK, Garmin" for at gemme video, tage et billede, starte/stoppe lydoptagelse og starte/stoppe Travelapse-funktionen.

Optager 1440p HD-video i høj kvalitet

Garmin Dash Cam 55 er en brugervenlig high-definition kørselsoptager med 2.0” LCD-display. Med det fantastiske synsfelt optager kameraet hele vejbanen, og den indbyggede GPS leverer detaljerede data om tidspunkt og placering, så det er muligt at se præcist, hvor og hvornår hændelser har fundet sted. Du kan stole på, at dit Garmin Dash Cam 55 optager enestående videodetaljer også under forhold med kraftig eller svag belysning. Monter kameraet på forruden, og optag din køretur i 1440p. Dash Cam 55 optager i en kontinuerlig sløjfe vha. det medfølgende microSD kort. Hvis du vil tilføje mere hukommelse, skal du tilføje et større microSD kort (op til 64 GB, sælges separat; klasse 10 er påkrævet). Afspil optagelsen direkte på skærmen, eller se den senere på din computer.

Et øjenvidne, som aldrig blinker

Du skal ikke bekymre dig om at starte og stoppe. Hvis Garmin Dash Cam 55 er tilsluttet til en strømkilde, begynder det at automatisk at optage i tilfælde af sammenstød og gemmer optagelserne.

Alle optagelser markeres med tid og sted, så du altid ved, hvor og hvornår en hændelse har fundet sted. Når du gennemser optagelser på din computer, får du en oversigt over længdegrad, breddegrad, dato, tid, hastighed og rejseretning.

Garmin Dash Cam 55 har automatisk registrering af uheld (G-Sensor), så hvis der registreres et uheld, gemmer kameraet den nuværende, seneste og næste optagelse, og på denne måde fastholdes en komplet optagelse af hændelsen. Alle disse oplysninger gemmes i det medfølgende udskiftelige klasse 10 microSD-hukommelseskort.

For at få et nærbillede af skaderne på køretøj eller ejendom kan du fjerne Garmin Dash Cam 55 fra køretøjet og tage billeder med det.

Del køreturen med Travelapse

Travelapse-funktionen til videooptagelse er en nem og sjov metode til at dele dine oplevelser ved at komprimere timevis af kørsel ned til få minutter med højdepunkter.

Trådløs synkronisering af videoer til din smartphone

Garmin Dash Cam 55 har indbygget Wi-Fi®, så du trådløst kan synkronisere videoer med din kompatible smartphone efter at have downloadet den gratis VIRB® app. Dette gør det nemmere at dele videoer med venner, forsikringsselskaber eller myndigheder.

Kør med øget opmærksomhed

Garmin Dash Cam 55 har nyttige advarsler, der gør føreren opmærksom på at køre sikkert. Alarmerne til advarsel om sammenstød1 advarer dig, hvis du kører for tæt på køretøjet foran dig. Advarsel om vognbaneskift1 advarer dig, hvis du forlader din vognbane. Alarmerne til advarsel om rødt lys eller fartkontrol2 gør dig opmærksom lyskryds og fartkontrol. Bliv regelmæssigt opdateret med steder med rødt lys og fartkameraer med et abonnement på Cyclops™ databasen, der vedligeholdes dagligt og indeholder oplysninger om lyskryds med rødt lys og fartkameraer. Og når dit køretøj er stoppet ved et vejkryds eller i trafikken, giver startpåmindelser dig besked, når trafikken foran dit køretøj sætter sig i bevægelse igen.

Overvåg dit parkerede køretøj

Parkeringstilstand overvåger bilens omgivelser, når den er parkeret, og motoren er slukket. Funktionen begynder automatisk at optage, hvis der registreres bevægelse. (Kræver kabel til Garmin-parkeringstilstand, som sælges separat. Professionel installation anbefales).

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer430.1921271
Indhold0
Kolli0
ProducentNej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer


Erhverv
Privat

På Konpap.dk forbedre vi din oplevelse ved hjælp af cookies.

Ved at bruge webshoppen, acceptere du automatisk cookies. Læs mere.