Dag til dag levering

Bestil inden kl 14

14 dages returret

Også for virksomheder

Fri levering

Ved køb over 375,- inkl. moms

Kontorartikler

Vi har flere års erfaring inden for branchen, og forstår betydning af vigtigheden af at benytte ordentlig kvalitet kontorarikler. så som kuglepenne, kopipapir og hæftmaskiner. Iritationen af kuglepennen ikke virker eller lamineringsmaskinen der stopper efter 5 minutter - disse irritioner forstår vi og vi har derfor sørget for at du ved Redoffice Konpap kun kan handle kvalitetsprodukter. 

Hos Redoffice Konpap har vi blandt Danmarks bedst sælgende mærker inden for kontorartikler. Blandt andet mærker såsom Mayland, Varta, Steadlter, Parker og meget mere. Du kan trygt hos Redoffice Konpap lægge dine indkøb her - vi sørger altid for at du som kunde får det du har behøv for. Det er vigtigt at din arbejdsplads ikke mangler de nødvendige kontorartikler.

getCurrentCategory()->getId(); ?>" >


Redoffice Konpap har alt inden for kontorartikler

Vi er kendt for at have det bredeste og bedste sortiment inden for kontorartikler. Vi vægter kvaliteten af vores produkter højt, fordi det er vigtigt for os, at vores kunder får de bedste produkter mellem hænderne. Vi tilbyder kendte og kvalitetsstærke mærker såsom Mayland,  Varta,  Naga,  Navigator,  Multioffice,  Esselte, Leitz og Dymo. Vi ønsker at sørge for, at du – hvad enten du handler som privatperson eller erhvervsdrivende – ikke mangler kontorartikler til hverken dig eller din arbejdsplads.


Kvalitetspapir til kontoret

Det er vigtigt, at man har det helt rigtige papir på kontoret. Papir er ét af de vigtigste elementer inden for kontorartikler og derfor kan ens papirsortiment ikke være bredt nok – selvom vi nu synes, at vores sortiment er ret bredt! Hos os kan du blandt andet finde post-its, notesbøger, almindeligt papir, blokke, farvet papir, 80g printerpapir, kopipapir, laserpapir og meget mere. Dette er blot et lille udsnit af, hvad vi har i sortimentet hos Redoffice Konpap. Vi ønsker nemlig ikke, at du står og mangler noget.


Har du styr på dit skrivebord?

På et travlt kontor bliver ens skrivebord let uoverskueligt med de mange dokumenter, der hober sig op på bordet. Det er vigtigt, at der er overblik og styr på skrivebordet, og til dette er opmagasinering og kategorisering en god hjælp. Vi fører et bredt udvalg af mapper, faneblade og ringbind, som sikkert hjælper dig med at organisere dine vigtige papirer, så du let og hurtigt kan finde dem frem.


For at sige det helt simpelt: Du finder alt, hvad du har brug for inden for kontorartikler hos Redoffice Kontorsupermarked.


Erhverv
Privat

På Konpap.dk forbedre vi din oplevelse ved hjælp af cookies.

Ved at bruge webshoppen, acceptere du automatisk cookies. Læs mere.