Brevordnere

Her på siden finder du alle vores brevordnere i alle mulige farver og tykkelser. I mærker fra ELBA, Esselte, NOA og Leitz. Om det er til brug i virksomheden eller til hjemme i privaten er de super gode til arkivering og journalisering.

Brevordnerne fra ELBA Strong-Line er med kantforstærkning og er fremstillet i miljøvenligt PP-folie, der ikke forurener ved forbrænding. Fordelen ved denne er, at kanten er forstærket med et ekstra lag folie, der giver ekstra slidstyrke uden at ridse reolen – nok den mest fortrukne.

1 til 24 ud af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 24 ud af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Indsendelse af præsentationer til chefen, opbevaring af et års regnskabsoplysninger eller indgivelse af vigtige dokumenter er enkelt med brevordner, ringbind og tilbehør. Sørg for, at brevordner opfylder forretningsmæssige krav med et udvalg af tilbehør til brevordner, som f.eks. faneblade, lommer, arkbeskyttere og meget mere. Hængemapper og bindemidler gør det muligt for brugere at kategorisere og underkategorisere dokumenter i et arkivskab, hvilket sikrer hurtig adgang til nødvendige dokumenter uden at optage værdifuld hyldeplads.


Faneblad
Brevordner, ringbind, mapper og tilbehør, herunder skillevægge og arkbeskytter, holder alle typer vigtige forretningsdokumenter organiseret og sikkert gemt. De kommer i en bred vifte af former, farver og applikationer til at imødekomme enhver virksomheds krav - herunder en række ringkonfigurationer som lynlåsbindemidler for at holde løse indhold sikre og attraktive præsentationsbindemidler. Sørg for, at brevordner bruges til deres fulde potentiale ved hjælp af ekstra tilbehør, såsom skillevægge og indsatser. For at gøre systemet mere overskueligt, vil det anbefales at man anvender post it.


Plastlommer
Omslag af plast kan indeholde materialer så som brochurer, cd'er og visitkort, når de bruges inden for mapper og brevordner. De fås i næsten enhver farve og kommer ofte i multipacks for at opfylde behovene hos større kontorer. Gem kvitteringer i en mini lommemappe for nem registrering, eller tilføj dit visitkort til en brevordner med klæbende lommer designet til at holde fast i indersiden eller udvendig af bindemidlet.


Erhverv
Privat

På Konpap.dk forbedre vi din oplevelse ved hjælp af cookies.

Ved at bruge webshoppen, acceptere du automatisk cookies. Læs mere.